De vrouw achter KIES Company

KIES Company TW

Stephanie Osunwokeh – van Buitenen

Ondernemers helpen hun ambities waar te maken met overzicht, rust en balans zodat het halen van doelen niet ten koste gaat van henzelf en hun privéleven.

Dat is wat ik als business- en  lifecoach met KIES company doe.

Ondernemers helpen die hun bedrijf zijn gestart omdat ze meer vrijheid wilden, maar die zich nu allesbehalve vrij voelen.

Ambitieuze ondernemers die de stap hebben gemaakt om niet meer ‘voor een baas’ te werken. Ze willen niet meer terug in loondienst, maar zijn de stress en die overvolle agenda zat. 

Ik weet dat ze niet de enigen zijn die worstelen met deze situatie.

Eén van de ondernemersvalkuilen is namelijk dat je te druk bezig bent met ad hoc zaken, het bedienen van je klanten en het zorgen dat alles blijft draaien.

Je hebt gewoon geen tijd om stil te staan bij wat jouw doelen ook alweer waren. En in plaats van flexibel je werkdagen in te kunnen delen, lijkt het alsof je geen tijd meer overhoudt om ook van je privéleven te genieten. 

Been there, done that….

Ooit deed ik alles voor iedereen, ten koste van mezelf.

Het was een combinatie van een zware periode in mijn privéleven en de extra druk die ik als kostwinner voelde om te zorgen dat alles ook financieel op rolletjes bleef lopen.

Dus ging ik door… Totdat ik niet meer kon.

Ik kwam thuis te zitten. Ik kon me nauwelijks concentreren, was alleen nog maar moe en kon niet meer het werk verzetten dat ik ooit zonder moeite deed.

Er was weinig meer over van die ambitieuze duizendpoot die ik ooit was. De Stephanie die haar hele leven naast haar fulltime baan in de avonduren allerlei cursussen en opleidingen volgde. Die regelmatig te horen kreeg dat het onmogelijk was om al die dingen tegelijkertijd te willen doen, maar die altijd wist te bereiken wat anderen als ‘onmogelijk’ bestempelde.

Ik was zelfs ergens het gevoel kwijtgeraakt dat alles mogelijk was…

Het sloop er gewoon in: ik leefde mijn leven, was vooral voor anderen bezig en vergat daardoor mezelf. Mijn drive en ambitie hielden me op de been, maar zorgden er ook voor dat ik over mijn grenzen heen ging.

Prioriteiten, keuzes en planning

Ik kreeg mijzelf weer ‘back on track’. Met de talenten waarmee ik als secretaresse mijn managers ondersteunde bij het behalen van resultaten: doelen bepalen, plannen, organiseren en gefocust aan de slag.

Ik stond bewust stil bij wat ik echt heel graag wilde. Ik maakte keuzes, hoe moeilijk en confronterend sommige ook waren. Ik zorgde voor heldere prioriteiten, overzicht en een goede planning. En daarmee kwamen de rust én de energie weer terug.

Kortom: ik legde een goede fundering om mijn tijd op de juiste manier aan mijn werk, mijn gezinsleven, maar ook aan mijzelf te besteden.

Tegenwoordig ben ik weer die duizendpoot die heel veel tegelijkertijd doet. Maar zonder ooit ‘druk’ te zijn. Want je gelooft het misschien niet, maar ik ben een ‘luie’ ondernemer!

KIES!

KIES company is de lang gekoesterde droom die ik in overleg met mijn man in die zwarte periode besloot waar te maken.

Mijn eigen ervaring als ondernemer bundel ik met de ervaring die ik opdeed in de 15 jaar die ik als secretaresse werkte. Nu help ik als business en lifecoach ambiteuze ondernemers zoals jij hoe zij overzicht, rust en balans vinden én houden in hun volle ondernemersleven.

Ik gebruik daarvoor mijn eigen KIES-methode. Het is een unieke methode die jou in korte tijd helpt een plan te maken, focus te krijgen en met overzicht en rust je bedrijf uit te bouwen. Zodat jij kunt bereiken wat je oorspronkelijk wilde, zonder dat dit ten koste gaat van jezelf en je privéleven.

En je weer het gevoel terug krijgt dat alles mogelijk is. Want: You can have it all. You just have to define your all.

Ben jij klaar met je leven lijden en wil je nu eindelijk weer je leven leiden? Vraag dan een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek aan.

 

Stephanie in een notendop

Een enorm verantwoordelijkheidsgevoel
Ambitieus
Dromer
Vol met liefde voor man en kinderen
Alles willen geven
Hardleers
Stier
Flexibele planner
Denkt in mogelijkheden
Krijgt zelfs kinderen aan de spruitjes

Stephanie Osunwokeh – van Buitenen

06 – 51 24 52 87

KIES Company  ©