De vrouw achter KIES Company

Stephanie Osunwokeh – van Buitenen

KIES Company TW

Ik deed alles voor iedereen, ten koste van mezelf.

Eind 2015 werd onze jongste dochter geboren. Ze was een huilbaby en ik had een postnatale depressie. Voor mijn hele gezin een zware tijd. Mijn man was net ontslagen, dus ik voelde extra druk om mijn werk goed te doen. Er moest immers geld binnen komen. Ik wilde niet met mijn man en twee kinderen op straat komen te staan natuurlijk. Dus ging ik door… Totdat ik niet meer kon.

In november 2016 ben ik thuis komen te zitten. Ik kon me nauwelijks meer concentreren, was alleen maar moe en kortaf en werkte totaal niet zoals ik dat voorheen wel deed. Mijn productiviteit was flink afgenomen in de loop der tijd.

Toen ik thuis kwam te zitten, kwam al vrij snel de wens van een eigen bedrijf weer naar voren. Een oude wens waar ik eigenlijk al jaren niet meer mee bezig was. Ik leefde gewoon het leven. Ik was vooral voor anderen bezig en vergat daardoor mezelf.

Inmiddels was het begin 2017. Ik was nog in loondienst, maar wilde echt aan de slag met KIES. Hoewel ik kostwinner was, heb ik er (in overleg met mijn man) voor gekozen om op dat moment mijn bedrijf in te schrijven en weg te gaan bij mijn werkgever. Spannend, leuk en eng.

Zeker in het begin heb ik gezocht naar overzicht, rust en balans. Met mijn ervaringen van burnout en postnatale depressie weet ik dat dit van essentieel belang is. Wanneer de balans er even niet is, merk ik dat direct aan mijn gezin. Ik herken mijn valkuilen en de consequenties, waardoor ik snel weer bij kan sturen. Het is zowel voor mezelf als voor mijn gezin en mijn klanten van belang dat ik een goede balans heb. Nu zorg ik dus voor mezelf waardoor ik er juist beter voor anderen kan zijn.

 

Stephanie in een notendop

 Een enorm verantwoordelijkheidsgevoel

Ambitieus

Dromer

Vol met liefde voor man en kinderen

Alles willen geven

Hardleers

Stier

Flexibele planner

Krijgt zelfs kinderen aan de spruitjes 😉

 

Nu help ik andere ondernemers om van hun dromen doelen te maken

Ondernemers die hun bedrijf zijn gestart omdat ze meer vrijheid wilden, maar waarbij die vrijheid toch wel erg lang op zich laat wachten. Die de stap hebben gemaakt om loondienst los te laten en ook echt niet meer terug willen in loondienst. 
 
Een van de valkuilen is namelijk dat je zo bezig bent met werken voor je klanten, werken aan ad hoc zaken en privé alles draaiende houden dat er geen tijd meer is om stil te staan bij waar je eigenlijk naartoe wil werken. Misschien vraag je je zelfs weleens af waarom je nou eigenlijk ondernemer bent geworden.
 
Door mijn eigen ervaring als ondernemer te bundelen met de ervaring die ik op heb gedaan in de 15 jaar dat ik als secretaresse werkte heb ik nu de KIES-methode neer kunnen zetten. Een unieke methode die jou in korte tijd helpt om een plan te maken, focus terug te krijgen en met overzicht en rust je bedrijf uit te bouwen tot dat wat jij oorspronkelijk wilde zonder dat dit ten koste gaat van jezelf en je privéleven. 
 
Ben jij klaar met je leven lijden en wil je nu eindelijk weer je leven leiden? Vraag dan een gratis kennismakingsgesprek aan. 

Stephanie Osunwokeh – van Buitenen

06 – 51 24 52 87

KIES Company  ©  2019

WhatsApp chat