Succesvol Ondernemen Én gelukkig leven

Je wilt (weer) die ondernemer zijn met vrijheid en flexibiliteit

Vrijheid, dat was één van de redenen om voor jezelf te beginnen. Flexibel zijn om zo het maximale uit jezelf en uit je leven te halen.
In de praktijk ziet dat er anders uit. Verplichtingen naar je klanten, naar je gezin, naar familie en vrienden en natuurlijk naar jezelf en je bedrijf. Je hebt continu het gevoel in de 'survival mode' te staan.
Dat kan anders!
 • In het kort:
 • 5 weken - 5 modules -> kijken naar de toekomst, mindset, inventariseren,
  elke taak op de juiste lijst en structureren & vasthouden.
 • korte videolessen inclusief praktische opdrachten
 • Elke week een online Q&A + besloten Facebookgroep
 • Tijdsinvestering: gemiddeld 1,5 uur per module
 • Financiële investering: 497 euro ex btw
 • Locatie: online | startdatum: 7 september 2020

Wat we gaan doen:

Deze ondernemers gingen je al voor:

Wilma

''Ik heb besloten de training bij Stephanie te doen omdat ik moeite had met het aanbrengen van structuur in mijn werkdagen. Als zelfstandig ondernemer moet je jezelf managen. Dat gaat me nu beter af dan voordat ik aan de training begon. De grootste eye opener was voor mij de module Mindset. Tijdens die module bleek hoeveel energie er bij mij weglekte door een gebrek aan zelfvertrouwen. Daar heeft Stephanie me een heel stuk verder mee geholpen. Ik raad deze training dan ook van harte aan aan ondernemers wier productiviteit en/of creativiteit wordt gehinderd door perfectionisme.''

Wilma Stolk
Effectieve Content
Bob

"Lekker helder allemaal. En zonder gezweef en gedoe. Erg prettig. En ik kon er ook meteen al wat ruimte mee scheppen in het volle hoofd! Ik ga deze planningsstrategie doorzetten de komende maanden. Eens zien of die ruimte en het broodnodige overzicht verder kunnen groeien."

Bob Schwarze
Theater Branoul
Hans Swaep

''Ik heb al diverse planning ‘systemen’ gehad met zeer wisselende, maar zonder uitzondering teleurstellende resultaten. Vooral teleurstellend omdat ik vrijwel altijd achter de feiten aanliep, telkens mijn goede voornemens hernieuwde als ik weer eens een just-in-time traject achter de rug had en er maar niet in slaagde mijn gemaakte planningen te volgen. Stephanie’s methode werkt! Niet omdat het een opgelegde methode is, maar omdat ze werkt met jouw vaardigheden.''

Hans Swaep
H-Swaep illustratie en grafisch ontwerp
Maureen

''Ik heb veel baat bij de doen-dumpen-delegeren-doorschuiven lijsten. Dat geeft voor mij veel structuur. Nu in de praktijk blijven brengen/blijven gebruiken. Zeer handig voor ondernemers die ook elke dag van alles doen (druk zijn), maar geen duidelijke structuur hebben. Bedankt voor deze training Stephanie!''

Maureen Duin
Druivenstok

Je groeiplannen zijn onderop de stapel beland

Jij herkent het vast ook. Je wilt werken aan je bedrijf, maar bent iedere dag vooral bezig voor klanten. Je maakt nu al lange dagen, dus dan komt het werken aan je groeiplannen later wel. Dat heeft geen haast. 

Je hebt steeds vaker het gevoel dat je achter de feiten aanloopt en het overzicht kwijtraakt. Misschien heb je zelfs al het gevoel tekort te schieten. Het lijkt je onmogelijk deze situatie te veranderen.

Niets is echter minder waar!

De online training ‘Succesvol Ondernemen én Gelukkig Leven’ van KIES Company maakt het eenvoudig. 

In 4 stappen leer je prioriteiten stellen en werk je toe naar een planning die voor je werkt. Je weet na afloop wat je moet doen om je doelen daadwerkelijk te behalen. 

Zonder harder te moeten werken en met een goede work-life balance.

Wat de training jou oplevert:

Na de training ‘Succesvol Ondernemen én Gelukkig Leven’:

 • heb je een planning die voor je werkt 
 • weet je wat je moet doen en welke zaken je kunt loslaten
 • heb je de tijd om niet alleen ‘in’ maar ook ‘aan’ je bedrijf te werken
 • haal je doelen waarvan je niet had gedacht ze ooit te halen
 • heb je tijd voor je bedrijf én voor je partner en gezin

Je kan volop van je leven genieten, omdat je overzicht en rust hebt.

De investering is € 497,- 

Een investering met geweldige resultaten: je zou niet de eerste zijn die een uur per dag bespaart en die tijd kan inzetten voor betaalde klussen.  De investering heb je dus niet alleen in tijd, maar ook in geld zo terugverdiend!

Je bent geen ondernemer geworden om te overleven

Vrijheid, dat was één van de redenen om voor jezelf te beginnen. 
Flexibel zijn om zo het maximale uit jezelf en uit je leven te halen.

In plaats daarvan:

 • Heb je een overvolle agenda, omdat je je klanten geen ‘nee’ wil verkopen
 • Ben je van ‘s morgens vroeg tot ‘s avonds laat met je werk bezig
 • Ben je bang dat je straks te veel gemist hebt in je privéleven
 • Werk je rommelig, maar heb je geen tijd om dingen anders in te richten
 • Doe je je best om te verbergen dat het allemaal teveel aan het worden is
 • Ziet je omgeving jou als een workaholic die moeilijk prioriteiten kan stellen
 • Ben je bang dat de groei van je bedrijf volledig stagneert omdat je te weinig tijd hebt voor strategie

Verplichtingen naar je klanten, naar je gezin, naar familie en vrienden en natuurlijk naar jezelf en je bedrijf.

Het wordt steeds lastiger om alle ballen in de lucht te houden. Je bent elke dag keihard aan het werk. En je hebt continu het gevoel in de ‘survival mode’ te staan.

 

Werken voor je klanten én voor jezelf kan naast elkaar

Je kan met succes jouw doelen halen, je klanten helpen én meer tijd hebben voor je privéleven. In deze training neem ik (Stephanie Osunwokeh) je mee in de door mij ontwikkelde KIES methode. Deze bestaat uit 4 stappen waarmee jij een stevige fundering legt onder je planning. Geen timemanagement trucs, maar concrete acties waardoor jij ontspannen en effectief gaat werken op een manier die bij jou past. Je bespaart tijd, geld én energie.


web-23

Over mij 

Als ondernemer en kostwinner weet ik maar al te goed hoe lastig het soms is om de balans te vinden tussen het zakelijke leven en je privéleven. Je wilt je klanten helpen, geld verdienen, aan je bedrijf werken, tijd met je gezin doorbrengen én je wilt ook nog ergens een moment voor jezelf creëren.

Door mijn persoonlijke ervaring te combineren met al mijn kennis van planning, organiseren én de valkuilen die er zijn, heb ik de KIES methode kunnen ontwikkelen. Deze methode loopt als rode draad door mijn bedrijf en gebruik ik zelf ook dagelijks om het beste uit mezelf en mijn bedrijf te halen.  

In 5 weken ben je helemaal back on track

Je zakelijke en persoonlijke leven verandert:

 • Je hebt de touwtjes weer stevig in handen
 • Je hoeft niet meer te kiezen tussen je werk of je privéleven.
 • Je kunt echt ontspannen, zonder een ‘vol hoofd’
 • Je houdt tijd over in plaats van dat je tijd tekort hebt
 • Je kan ‘aan’ je bedrijf werken en niet alleen ‘in’.

Het zou zonde zijn als je uiteindelijk je ondernemersdroom opgeeft terwijl je in slechts 5 weken weer je leven in eigen handen kan nemen.

Wat andere ondernemers over mij zeggen

Josè Flaton
Josè FlatonFlaton Makelaars Taxateurs | ZZP Oostland
Lees verder
''Stephanie deelt heel veel kennis. Zij doet dit op zeer duidelijke en prettige manier. Ik zal Stephanie zeker aanbevelen bij zzp'ers die een zetje in de rug nodig hebben om al hun werkzaamheden, zowel zakelijk als privé op een rij te krijgen. Dank je wel Stephanie.''
Richard Gregoire
Richard GregoireGregoire Mediation
Lees verder
''Stephanie heeft een positieve kijk op het leven en denkt in mogelijkheden. Ze beschikt over de vaardigheden om je out of de box te laten denken. Daarbij is het ook gewoon een heel aardig mens met een enorm doorzettingsvermogen. Dus zoek je een professional die jou rust kan geven zodat je je kunt focussen op hetgeen waar jij goed in bent dan kan ik Stephanie van harte aanbevelen.''
Hans Swaep
Hans SwaepH-Swaep Illustratie en Grafisch ontwerp
Lees verder
''Ik ben ècht onder de indruk van de relaxte doch doortastende aanpak van Stephanie. Zij heeft vaardigheden en talenten die ik eigenlijk al had weten te activeren en mij daarmee laten zien dat zelfs ik mijn activiteiten kan structureren. Eigenlijk heeft Stephanie’s methode mij heel eenvoudig laten zien hoe ik structuur aan kan brengen en een planning kan maken die mij past. Die voor mij werkt en die ik gemakkelijk kan implementeren. Simpelweg door me te laten zien hoe ik mijn sterke kanten op dat gebied in kan zetten in plaats van door mijn zwakheden te benoemen.''
Previous
Next

Veelgestelde vragen

Internet, een mailadres, een moment voor jezelf als je de opdrachten uit gaat werken, lef om naar jezelf te kijken, pen en papier (of digitaal notitieblok) en een kop koffie of thee  🙂

Mijn werkwijze staat bekend als kort en krachtig. Ook deze 5-weekse zal je weinig tijd gaan kosten. Reken op gemiddeld 10 minuten per les. Je kunt een vast moment per week inplannen om aan de slag te gaan met de hele module of iedere dag een stukje doen. Wat jou het beste uitkomt. Als je lekker meedoet, gaat het je enorm veel tijd opleveren!

Je krijgt toegang tot de online leeromgeving. Deze toegang houd je zolang de training bestaat zodat je er later nog eens naar kan kijken. De Facebookgroep zal na afloop gearchiveerd worden. Dat betekent dat je nog wel kan terugkijken, maar niets meer kunt toevoegen. 

Nee. De modules plan je zelf in. Wel is het aan te raden om de live Q&A momenten (woensdag 9.30u) in te plannen zodat je jouw vragen kunt stellen en kunt leren van de vragen van je medecursisten.

Er is nog geen nieuwe datum bekend. Wil je op de hoogte blijven? Vul dan hieronder het formulier in. Dan mail ik je persoonlijk als de volgende ronde gaat starten. Je komt niet op de maillijst.

Meedoen in de Facebookgroep geeft gedurende het traject extra ondersteuning, maar je kunt met de online leeromgeving én Q&A’s via zoom ook goed uit de voeten. Wil of kun je niet aan de besloten groep deelnemen? Laat dat dan geen reden zijn om niet deel te nemen. 

Heb je andere vragen? Stel ze dan via onderstaand formulier.

Stephanie Osunwokeh – van Buitenen

06 – 51 24 52 87

KIES Company  ©  2020