Referenties

Referenties

Wat klanten zeggen over Stephanie

“Zeer professioneel en zeer aan te bevelen.”

 

“Ik weet niet hoe het precies werkt maar ik heb er veel van geleerd. Op de een of andere manier houd ik meer rekening met mezelf. Trap ik op de rem als ik merk dat ik te veel hooi op mijn vork heb. Naast werk en sport heb ik een samengesteld gezin. Best druk allemaal en ik heb besloten dat ik meer energie wil overhouden.”

 

“Een paar maanden geleden een heerlijke sessie gehad. Na afloop… nog meer kunnen loslaten, uitbesteden en eindelijk bepaalde knopen weten door te hakken. Aanrader!”

 

”De workshop van Stephanie was een goeie zet om mijn koers verder aan te passen. Een gestructureerd programma met voldoende aandacht voor je persoonlijke situatie aangevuld tips en suggesties. In korte tijd heb ik een helder beeld gekregen van mijn eigen situatie en wat daar in veranderd kan worden. Door de positieve insteek van Stephanie en met de neus op ‘wat je wil bereiken’, maakt het makkelijker om veranderingen toe te gaan passen en open te staan voor mogelijkheden en anders kijken naar je situatie / agenda/planning etc. Een aanrader! Ook voor personal coaching.”

 

PEP The Hague:

“Stephanie is a great speaker, captivating and easy to work with. Her workshop about stress was very well attended (92 guests) and the atmosphere was friendly and welcoming. By the end of the workshop, many attendees stayed to network and chit-chat. It will be my honor to host one of Stephanie’s workshops again. Tetyana Benzeroual, Project manager Volunteer The Hague”

 

Kijk voor meer referenties op de profielpagina van KIES Company op wwwaar.nl