Privacyverklaring

Privacyverklaring

Privacyverklaring

KIES Company verwerkt persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring. Op deze pagina lees je wat er gebeurt met jouw gegevens.

KIES Company
Den Haag
070-8900179
info@kiescompany.nl

Deze verklaring is van toepassing op de website KIES Company en alle subdomeinen, maar niet op websites waarnaar wordt doorgelinkt.

Heb je vragen over deze privacyverklaring, stuur dan een mailtje.

Gebruik van jouw persoonsgegevens

Op de website KIESCompany.nl en bij het afnemen van diensten en producten van KIES Company laat je (persoons)gegevens achter.

KIES Company vraagt alleen om de meest noodzakelijke gegevens. Je mailadres is nodig om je bijvoorbeeld een e-book of uitnodiging voor een online training te kunnen sturen; je voornaam wordt gebruikt om e-mails te personaliseren.

Persoonsgegevens

Welke persoonsgegevens KIES Company verwerkt, hangt af van de functies die je gebruikt op de website (denk aan reageren op en delen van artikelen, e-book aanvragen) en van de producten/diensten die je afneemt:

  • voornaam
  • achternaam
  • mailadres
  • telefoonnummer
  • adresgegevens
  • bedrijfsnaam
  • btw-nummer
  • bankrekeningnummer
  • inloggegevens
  • technische gegevens zoals IP-adres en zogeheten identifiers in cookies
  • gegevens over jouw activiteiten op onze website
  • persoonlijke informatie die je vrijwillig deelt in een reactie op een blogartikel, via het contactformulier of een ander formulier

Doeleinden

KIES Company verwerkt deze gegevens voor een of meer van de volgende doeleinden:

  • zodat je gebruik kan maken van alle functies op de website;
  • om je te bellen of te mailen als dit nodig is om een dienst te kunnen leveren, je toegang te geven tot een online training of antwoord te geven op vragen;
  • om jou te informeren over wijzigingen van onze producten en diensten;
  • voor marketingdoeleinden zoals is toegestaan volgens de wet (elke mail bevat een uitschrijflink)
  • om jouw gedrag op de website te analyseren en zo de website te optimaliseren;
  • om het aanbod af te stemmen op jouw voorkeuren.

KIES Company is daarnaast gebonden aan wettelijke, administratieve verplichtingen en heeft bijv. bepaalde gegevens nodig voor de belasting.

Websitebezoekers jonger dan 16 jaar

KIES Company heeft niet de intentie gegevens te verzamelen van websitebezoekers jonger dan 16 jaar. Het is echter niet mogelijk om de leeftijd van bezoekers te controleren. Beschikt KIES Company ongewild over gegevens van jouw kind, neem dan contact op om deze informatie te laten verwijderen.

Bewaartermijn

KIES Company bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt noodzakelijk.

Websitedata zijn maximaal 24 maanden inzichtelijk, maar deze zijn niet naar jou te herleiden.

Voor de administratie geldt de wettelijke bewaartermijn van 7 jaar.

Persoonsgegevens delen met derden

KIES Company verkoopt jouw gegevens niet aan derden. Wel verstrekt het bedrijf gegevens aan externe partijen als dat nodig is voor de levering van producten of diensten en om te voldoen aan wettelijke verplichtingen.

Voorbeeld: KIES Company maakt gebruik van een externe partij voor onderhouden van de website, de afhandeling van betalingen, haar team handelt vragen van (potentiële) klanten af en je gegevens liggen opgeslagen in een e-mailmarketingsysteem.

Bij het verstrekken van jouw gegevens aan een externe partij legt KIES Company in een verwerkingsovereenkomst vast dat jouw gegevens niet voor andere doeleneinden mogen worden gebruikt en worden verwijderd zodra ze niet meer nodig zijn. Zo zorgt KIES Company voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens bij externe partijen.

NB: KIES Company stuurt je in een enkel geval een interessante aanbieding van een zorgvuldig uitgezochte externe partij. Zo’n e-mail is afkomstig van KIES Company; de externe aanbieder heeft geen toegang tot je gegevens.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die KIES Company gebruikt

KIES Company gebruikt functionele en analytische cookies. En analytische cookies die geen inbreuk maken op je privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op jouw computer, tablet of smartphone. De cookies die KIES Company gebruikt zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en jouw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen. Ook kan KIES Company hiermee haar website optimaliseren. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen.

Voor een overzicht van de cookies van KIES Company zie https://kiescompany.nl/cookieverklaring.

Google Analytics

Ook door het statistiekenpakket van Google Analytics, worden cookies geplaatst. KIES Company wil graag weten hoe de bezoekers van KIES Company de website gebruiken en hoeveel mensen maandelijks de website van KIES Company bezoekt, zodat KIES Company het gebruik van de website kan optimaliseren. KIES Company wil natuurlijk niet dat je ongewenst gevolgd wordt, echter wil KIES Company je zo goed mogelijk van dienst zijn en daarvoor heeft KIES Company goede statistieken nodig. De gegevens worden versleuteld en anoniem verwerkt. Bij Google Analytics wordt de informatie zo goed mogelijk geanonimiseerd. Je IP-adres wordt nadrukkelijk niet gebruikt. KIES Company kan je daarom niet persoonlijk herleiden. KIES Company heeft op 24 september 2018 een verwerkersovereenkomst met Google afgesloten. Verder heeft KIES Company ‘gegevens delen’ met Google uitgezet. De Google Analytics-cookies niet worden gebruikt in combinatie met andere diensten van Google, zoals DoubleClick en AdWords.

Omdat KIES Company de Google Analytics cookie geheel volgens de AVG heeft ingesteld zal deze dan ook gewoon worden geladen en zullen analytische gegevens verzameld worden. Alle cookies worden daarom nog steeds gevonden door de Cookiescanner. Met deze methode wordt daarom geen opt-out geboden via de Cookie oplossing.

Mocht je dat wel willen, dan verwijst KIES Company je naar de Google Analytics Opt-out Browser Add-on. De add-on voorkomt dat de JavaScript-code van Google Analytics (ga.js, analytics.js en dc.js) die op websites wordt uitgevoerd, informatie over bezoekactiviteit deelt met Google Analytics.

Externe partijen

KIES Company maakt gebruik van de diensten van andere partijen. Je gegevens worden enkel gebruikt door deze partijen indien noodzakelijk voor de taken die zij voor KIES Company uitvoeren. Je gegevens worden niet gebruikt voor hun eigen reclame. Mocht dit wel het geval zijn, laat het weten via info@kiescompany.nl zodat hier actie op ondernomen kan worden.

Social media

De Facebook-pixel houdt bij welke Facebook-bezoekers KIES Company bezoeken. Op basis daarvan is het o.a. mogelijk advertenties te maken, specifiek voor de mensen die een bepaalde pagina hebben bezocht.

Je kan eenvoudig berichten van KIES Company delen. Social share buttons werken met cookies. KIES Company heeft geen inzage in de gegevens die social media verzamelen. Wil je weten hoe zij omgaan met gegevens, bekijk de privacy policy van Facebook | Twitter | LinkedIn | Google+ | Instagram

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Ontvang je de inspiratiemail, dan kan je je altijd met één klik uitschrijven.

Gegevens waarvoor een wettelijke bewaartermijn geldt, kan je niet laten verwijderen.

Je kan een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging, verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar info@kiescompany.nl.

Beveiliging

Met up-to-date beveiligingsmaatregelen beperkt KIES Company de kans op misbruik van je gegevens. Denk aan verlies van je gegevens (datalek) en ongevraagde wijzigingen. Alleen de noodzakelijke personen hebben toegang tot de gegevens. Deze toegang is goed afgeschermd.

De website heeft een SSL-certificaat, herkenbaar aan het groene slotje in de adresbalk: gegevens die je verstrekt, worden via een versleutelde verbinding verzonden.

Heb je een klacht?

Als jij het idee hebt dat jouw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op. Dat geldt ook bij vragen of klachten rond de verwerking van jouw persoonsgegevens door KIES Company

Mochten we er samen niet uitkomen, dan heb je op grond van de privacywetgeving het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Den Haag, 24 mei 2018

KIES Company verwerkt persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring. Op deze pagina lees je wat er gebeurt met jouw gegevens.

KIES Company
Den Haag
070-8900179
info@kiescompany.nl

Deze verklaring is van toepassing op de website KIES Company en alle subdomeinen, maar niet op websites waarnaar wordt doorgelinkt.

Heb je vragen over deze privacyverklaring, stuur dan een mailtje.

Gebruik van jouw persoonsgegevens

Op de website KIESCompany.nl en bij het afnemen van diensten en producten van KIES Company laat je (persoons)gegevens achter.

KIES Company vraagt alleen om de meest noodzakelijke gegevens. Je mailadres is nodig om je bijvoorbeeld een e-book of uitnodiging voor een online training te kunnen sturen; je voornaam wordt gebruikt om e-mails te personaliseren.

Persoonsgegevens

Welke persoonsgegevens KIES Company verwerkt, hangt af van de functies die je gebruikt op de website (denk aan reageren op en delen van artikelen, e-book aanvragen) en van de producten/diensten die je afneemt:

  • voornaam
  • achternaam
  • mailadres
  • telefoonnummer
  • adresgegevens
  • bedrijfsnaam
  • btw-nummer
  • bankrekeningnummer
  • inloggegevens
  • technische gegevens zoals IP-adres en zogeheten identifiers in cookies
  • gegevens over jouw activiteiten op onze website
  • persoonlijke informatie die je vrijwillig deelt in een reactie op een blogartikel, via het contactformulier of een ander formulier

Doeleinden

KIES Company verwerkt deze gegevens voor een of meer van de volgende doeleinden:

  • zodat je gebruik kan maken van alle functies op de website;
  • om je te bellen of te mailen als dit nodig is om een dienst te kunnen leveren, je toegang te geven tot een online training of antwoord te geven op vragen;
  • om jou te informeren over wijzigingen van onze producten en diensten;
  • voor marketingdoeleinden zoals is toegestaan volgens de wet (elke mail bevat een uitschrijflink)
  • om jouw gedrag op de website te analyseren en zo de website te optimaliseren;
  • om het aanbod af te stemmen op jouw voorkeuren.

KIES Company is daarnaast gebonden aan wettelijke, administratieve verplichtingen en heeft bijv. bepaalde gegevens nodig voor de belasting.

Websitebezoekers jonger dan 16 jaar

KIES Company heeft niet de intentie gegevens te verzamelen van websitebezoekers jonger dan 16 jaar. Het is echter niet mogelijk om de leeftijd van bezoekers te controleren. Beschikt KIES Company ongewild over gegevens van jouw kind, neem dan contact op om deze informatie te laten verwijderen.

Bewaartermijn

KIES Company bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt noodzakelijk.

Websitedata zijn maximaal 24 maanden inzichtelijk, maar deze zijn niet naar jou te herleiden.

Voor de administratie geldt de wettelijke bewaartermijn van 7 jaar.

Persoonsgegevens delen met derden

KIES Company verkoopt jouw gegevens niet aan derden. Wel verstrekt het bedrijf gegevens aan externe partijen als dat nodig is voor de levering van producten of diensten en om te voldoen aan wettelijke verplichtingen.

Voorbeeld: KIES Company maakt gebruik van een externe partij voor onderhouden van de website, de afhandeling van betalingen, haar team handelt vragen van (potentiële) klanten af en je gegevens liggen opgeslagen in een e-mailmarketingsysteem.

Bij het verstrekken van jouw gegevens aan een externe partij legt KIES Company in een verwerkingsovereenkomst vast dat jouw gegevens niet voor andere doeleneinden mogen worden gebruikt en worden verwijderd zodra ze niet meer nodig zijn. Zo zorgt KIES Company voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens bij externe partijen.

NB: KIES Company stuurt je in een enkel geval een interessante aanbieding van een zorgvuldig uitgezochte externe partij. Zo’n e-mail is afkomstig van KIES Company; de externe aanbieder heeft geen toegang tot je gegevens.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die KIES Company gebruikt

KIES Company gebruikt functionele en analytische cookies. En analytische cookies die geen inbreuk maken op je privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op jouw computer, tablet of smartphone. De cookies die KIES Company gebruikt zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en jouw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen. Ook kan KIES Company hiermee haar website optimaliseren. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen.

Voor een overzicht van de cookies van KIES Company zie https://kiescompany.nl/cookieverklaring.

Google Analytics

Ook door het statistiekenpakket van Google Analytics, worden cookies geplaatst. KIES Company wil graag weten hoe de bezoekers van KIES Company de website gebruiken en hoeveel mensen maandelijks de website van KIES Company bezoekt, zodat KIES Company het gebruik van de website kan optimaliseren. KIES Company wil natuurlijk niet dat je ongewenst gevolgd wordt, echter wil KIES Company je zo goed mogelijk van dienst zijn en daarvoor heeft KIES Company goede statistieken nodig. De gegevens worden versleuteld en anoniem verwerkt. Bij Google Analytics wordt de informatie zo goed mogelijk geanonimiseerd. Je IP-adres wordt nadrukkelijk niet gebruikt. KIES Company kan je daarom niet persoonlijk herleiden. KIES Company heeft op 24 september 2018 een verwerkersovereenkomst met Google afgesloten. Verder heeft KIES Company ‘gegevens delen’ met Google uitgezet. De Google Analytics-cookies niet worden gebruikt in combinatie met andere diensten van Google, zoals DoubleClick en AdWords.

Omdat KIES Company de Google Analytics cookie geheel volgens de AVG heeft ingesteld zal deze dan ook gewoon worden geladen en zullen analytische gegevens verzameld worden. Alle cookies worden daarom nog steeds gevonden door de Cookiescanner. Met deze methode wordt daarom geen opt-out geboden via de Cookie oplossing.

Mocht je dat wel willen, dan verwijst KIES Company je naar de Google Analytics Opt-out Browser Add-on. De add-on voorkomt dat de JavaScript-code van Google Analytics (ga.js, analytics.js en dc.js) die op websites wordt uitgevoerd, informatie over bezoekactiviteit deelt met Google Analytics.

Externe partijen

KIES Company maakt gebruik van de diensten van andere partijen. Je gegevens worden enkel gebruikt door deze partijen indien noodzakelijk voor de taken die zij voor KIES Company uitvoeren. Je gegevens worden niet gebruikt voor hun eigen reclame. Mocht dit wel het geval zijn, laat het weten via info@kiescompany.nl zodat hier actie op ondernomen kan worden.

Social media

De Facebook-pixel houdt bij welke Facebook-bezoekers KIES Company bezoeken. Op basis daarvan is het o.a. mogelijk advertenties te maken, specifiek voor de mensen die een bepaalde pagina hebben bezocht.

Je kan eenvoudig berichten van KIES Company delen. Social share buttons werken met cookies. KIES Company heeft geen inzage in de gegevens die social media verzamelen. Wil je weten hoe zij omgaan met gegevens, bekijk de privacy policy van Facebook | Twitter | LinkedIn | Google+ | Instagram

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Ontvang je de inspiratiemail, dan kan je je altijd met één klik uitschrijven.

Gegevens waarvoor een wettelijke bewaartermijn geldt, kan je niet laten verwijderen.

Je kan een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging, verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar info@kiescompany.nl.

Beveiliging

Met up-to-date beveiligingsmaatregelen beperkt KIES Company de kans op misbruik van je gegevens. Denk aan verlies van je gegevens (datalek) en ongevraagde wijzigingen. Alleen de noodzakelijke personen hebben toegang tot de gegevens. Deze toegang is goed afgeschermd.

De website heeft een SSL-certificaat, herkenbaar aan het groene slotje in de adresbalk: gegevens die je verstrekt, worden via een versleutelde verbinding verzonden.

Heb je een klacht?

Als jij het idee hebt dat jouw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op. Dat geldt ook bij vragen of klachten rond de verwerking van jouw persoonsgegevens door KIES Company

Mochten we er samen niet uitkomen, dan heb je op grond van de privacywetgeving het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Den Haag, 24 mei 2018

Ga naar

Taakmanagement
Workshop
Online Training
Spreker
Over mij
Blog
Contact

Contact

KIES Company
Stephanie Osunwokeh-van Buitenen
Telefoon: 070-8900179
Mail: info@kiescompany.nl
KVK: 68049404

Social Media

Nieuwsbrief

Wil je ook de gratis inspiratiemail ontvangen, schrijf je dan hier in.

Ga naar

Taakmanagement
Workshop
Online Training
Spreker
Over mij
Blog
Contact

Contact

KIES Company
Stephanie Osunwokeh-van Buitenen
Telefoon: 070-8900179
Mail: info@kiescompany.nl
KVK: 68049404

Nieuwsbrief

Wil je ook de gratis inspiratiemail ontvangen, schrijf je dan hier in.

Social Media