Ik zou enorm aan de drank gaan

Afgelopen dinsdag was weer te zien hoe Beau van Erven Dorens ”Five Days Inside” ging. Dit keer bij Villa Pardoes.

Ik vond het net als alle andere afleveringen erg indrukwekkend. Beau laat echt zijn gevoel spreken en leeft mee zonder dat het een heel zwaar programma wordt.

Zieke kinderen en ouders die zich enorm sterk houden. ”Ik zou enorm aan de drank gaan.” zegt hij. Het is niet voor te stellen hoe zwaar het is om te horen dat je kind nog maar een jaar te leven heeft. En hoe verdrietig dit ook is, je ziet de gezinnen van elk moment genieten. Ze nemen alles in zich op en koesteren de tijd die ze hebben.

Als jij zulk nieuws over je kind zou krijgen, kijk je dan terug op een mooie tijd?

Vind jij dat de tijd en aandacht die je aan je kind geeft voldoende waarde biedt? Koester jij elk moment?

Ik wil dit blog niet te zwaar maken natuurlijk, maar je wel laten inzien dat alle tijd die we hebben kostbaar is. De meeste tijd besteden we aan werk, terwijl de meest waardevolle tijd met ons gezin is. Hoe besteed jij die kostbare tijd? Ben je echt bij je gezin of ben je toch nog te vaak met je werk bezig?

Van geleefd worden naar echt leven

Het continu bereikbaar ”moeten” zijn, maakt het leven ingewikkelder en onrustiger. Aandacht wordt schaars. Je komt misschien al werkend thuis en hebt tijdens het eten 1 oog richting je telefoon omdat je nog een telefoontje verwacht die je echt even moet nemen.

Als je het lastig vindt om niet te reageren op berichten, zet dan je telefoon eens op vliegtuigstand voordat je naar binnen gaat thuis. Een kleine handeling die echt heel veel effect heeft.

Wil jij grotere stappen zetten en zelf de leiding nemen over jouw leven in plaats van dat je geleefd wordt? Vraag dan een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan. Ik neem 30 minuten de tijd voor je om te bespreken waar jij tegenaan loopt en geef je direct een paar tips mee zodat jullie als gezin weer dichter bij elkaar komen en dat je van de momenten met je vrouw en kinderen kunt genieten, óók als je fulltime werkt!

P.S. Doneren aan Villa Pardoes kan via:
https://www.villapardoes.nl/help-mee/doneer-aan-villa-pardoes/

Vond je dit artikel interessant? 

Deel het met je netwerk.

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Stephanie Osunwokeh – van Buitenen

06 – 51 24 52 87

KIES Company  ©  2019

Wil jij mijn ondernemers- en productiviteitstips ontvangen?